Lediga tjänster

Transport/Maskinförmedlare till Hälsingland, Hudiksvall

Om jobbet och din bakgrund
Med placering på kontoret i Hudiksvall söker vi en transport/maskinförmedlare. Du kommer att ansvara för ordermottagning för att leda och dirigera maskiner och lastfordon på ett optimalt sätt samt ha en god samarbetsförmåga och kunna skapa goda relationer gentemot såväl kunder, delägare som medarbetare.
Som person ska Du vara initiativ- och ansvarstagande, strukturerad, flexibel samt kunna ta egna beslut. Du behöver kunna hålla många bollar i luften och klara ett högt tempo.
Det är även viktigt att du är serviceminded och kan ställa upp på våra kunders krav och önskemål, att du har stort intresse för att ha kontakt med människor samt ha ett positivt sätt och var lätt att samarbeta med. Din förmåga att arbeta i team är mycket viktigt och du måste vara van att jobba med dator, då vi jobbar i en IT baserad miljö som befinner sig i en snabb utveckling. Engagemang, drivkraft och affärsmannaskap är avgörande egenskaper för att lyckas i denna roll samt att Du har ett stort intresse för branschen.

Vi erbjuder
Ett varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får en plats i ett drivet team, där närhet, förtroende, ansvar samt framtid står i fokus.
Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig!

I våra rekryteringar samarbetar vi med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande.

 

Säljare till MaserFrakt-Hälsingland, Hudiksvall

Uppdraget
Som säljare på MaserFrakt arbetar du med att etablera långsiktiga relationer med våra kunder. Du har resultatansvaret och säljer våra produkter på ditt distrikt. Du jobbar ständigt med att utveckla företagets nätverk.
Du trivs med att ha många bollar i luften och kan ta ner dom i rätt ordning utan att tappa någon på vägen. Din placering är i Hudiksvall och du rapporterar till regionchefen.

Vem är du?
Vi söker dig som trivs med att arbeta i en utåtriktad roll med mycket kundkontakter. Du har förmåga att skapa goda relationer, både internt och externt, samt ett engagemang för att motivera och leda andra. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare säljande roller. Du ska vara van att ta ansvar för och kunna jobba mot uppsatta budgetmål, samt på egen hand skapa de delmål som behövs för att nå dessa.

Vi erbjuder
Ett varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får en plats i ett drivet team, där närhet, förtroende, ansvar samt framtid står i fokus.
Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig!

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTgroup. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande.

 

 

Välkommen med din spontanansökan!

Tjänstemän

info@maserfrakt.se

Chaufförer och maskinförare

rekrytering@maserfrakt.se

Mer info via länken: Förarrekrytering