Lediga tjänster

Transportledare – sommarvikarier sökes i Borlänge

Rollbeskrivning

• Styra MaserFrakts bilar utifrån flöden och beställningar
• Vara med och planera strategiskt bra flöden för bilarna
• Vara ansiktet utåt mot både våra kunder och delägare

Vem söker vi?
Som vikarierande transportledare får du arbeta i ett härligt team med ett öppet klimat och få möjlighet till egen utveckling i din yrkesroll. Vikariatet innebär att ta emot kundbeställningar och utifrån dessa på bästa sätt planera bilar, leveranser och flöden. Det är därför viktigt att du kan se möjligheter till flödesoptimering och på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt kan transportleda bilar. Du sitter som spindeln i nätet mellan våra kunder och delägare.

För MaserFrakt står alltid kunden i centrum och vi ser därför att du är kundorienterad och alltid gör ditt bästa för att tillgodose kundens behov. Det är också viktigt att du på ett bra sätt kan bemöta och serva både chaufförer och åkeriägare.

För att lyckas i rollen som transportledare på MaserFrakt trivs du i och stimuleras av ett högt arbetstempo. Du känner dig bekväm med att lära dig olika system och du tycker om att arbeta i grupp. Du ska även kunna balansera struktur och flexibilitet i det dagliga arbetet. I rollen som vikarierande transportledare rapporterar du till trafikchef.

För att lyckas i rollen tror vi att du har följande profil

• Erfarenhet av kundservice eller logistik, alternativt annan närliggande verksamhet
• Kunskap om transportflöden
• Meriterande är eftergymnasial utbildning inom logistik

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig en modern arbetsplats med möjlighet till yrkesmässig utveckling. Du får arbeta tillsammans i en härlig grupp. Får vara en del av en kultur som kännetecknas av drivkraft och vilja att göra det lilla extra.

Har du frågor om vikariatet, kontakta vår trafikchef
Göran Wennström, telefon 0243-25 78 48, 070-290 83 40

Välkommen med din ansökan till goran.wennstrom@maserfrakt.se