Om Distribution

Utan att ta till överord kan vi säga att MaserFrakt är proffs på transporter. Med lång erfarenhet och allt större resurser till vårt förfogande är vi mycket konkurrenskraftiga.

Våra fordon rullar i princip fullastade dygnet runt. Genom att anlita oss för dina transporter har du möjlighet att minska både logistikkostnader och miljöbelastning och dessutom förbättra trafiksäkerheten genom vårt system för fjärr och distributionstransporter.

Fjärrtransporter

Varje dygn levererar och hämtar MaserFrakt gods över stora delar av Sverige. Det sker antingen i vår egen regi, vi har cirka 50 fjärrekipage i trafik, eller via DSV Transport AB som vi är ombud för i Dalarna. Genom DSV HUB-system (gods under 1000 kg) garanterar vi ”nästadags-leverans” från Malmö i söder till Sundsvall i norr.

Distribution

MaserFrakt har ett finmaskigt distributionsnät i Dalarna och angränsande län.

Varje dag och ibland flera gånger om dagen levererar och hämtar vi gods hos stora och små kunder. Vill du leverera till kunder på många olika orter så är det både lönsamt och effektivt att göra det genom vårt distributionsnät. Vi är dessutom specialister på distribution av livsmedel och andra temperaturkänsliga eller ömtåliga varor som kräver speciell planering och godsvård.

" Kontakta oss "

Ring vår växel på 0243 -25 70 00 eller maila oss på info@maserfrakt.se.

Jour

Jourtelefon Slam- och spoltjänster - dygnet runt

Malung-Sälen, Gagnef, Leksand, Rättvik, Vansbro: 020–333363

Säter, Hedemora, Avesta, Norberg: 070-6009505

Huvudkontor

Gjutargatan, N. Industriområdet Box 740,   781 27 Borlänge

Telefon: 0243 - 25 70 00

E-post: info@maserfrakt.se

Platskontor

Platskontor finns i Avesta, Ludvika, Falun, Vansbro, Rättvik, Älvdalen, Gävle, Sandviken, Hofors, Ljusdal, Hudiksvall, Söderhamn och Bollnäs.

Vi Stödjer

Q3-medlem-2