Företaget

MaserFrakt startades 1939, och är med sina 330 delägare, 700 fordon och 600 maskiner är vi idag ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretag. Även om vi är ett stort företag med det stora företagets resurser och effektivitet så har vi genom delägarna också de småskaliga fördelarna som personlig service och närhet.

För oss är ett personligt engagemang och närhet till våra kunder mycket viktigt. Kunderna är företag som har behov av maskintjänster och transporter inom Dalarna, Gestrikland och angränsande län samt  övriga landet. Samarbetet med oss ska resultera i ökad konkurrenskraft och lönsamhet för kunderna.

MaserFrakts verksamhet är organiserad i fem bolag, MaserFrakt AB, MaserFrakt Anläggning AB, MaserFrakt Distribution AB, Fraktcentralen i Gestrikland AB samt Ehlins Åkeri & Charter AB.

MaserFrakts samtliga bolag har huvudkontor i Borlänge. Anläggningsbolaget har också platskontor i Avesta, Ludvika, Falun, Vansbro, Leksand, Mora, Älvdalen och Sälen. Distributionsbolaget har kontor och terminaler i Borlänge samt Gävle.

Fraktcentralen har kontor i Gävle, Sandviken samt Hofors
Viktigt för oss är att våra tjänster ska utföras på rätt plats och i rätt tid, men minst lika viktigt är att de görs på rätt sätt. Varken människor, gods eller miljö får komma till skada på grund av våra tjänster, vilka ska vara effektiva, säkra och miljöanpassade. Kompetenta medarbetare, en modern maskin- och fordonspark med avancerad teknisk utrustning är de fysiska förutsättningarna som gör att vi kan hålla våra löften.

Kontakta oss på MaserFrakt när du vill ha en samarbetspartner för transporter och maskintjänster där närhet, förtroende, ansvar och framtid är viktiga ledord. Tillsammans skapar vi lönsamhet för alla parter.