Två nya uppdrag för MaserFrakt

Två nya uppdrag för MaserFrakt

MaserFrakt Anläggning har av Swerock utsetts som betong-/ballasttransportör i hela Dalarna och norra Västmanland. Totalt rör det sig om 15 ordinarie betongbilar som utgår från betongfabrikerna i Fagersta, Ludvika, Falun, Rättvik, Mora och Särna. Även leverans av betongballast ingår till vissa fabriker. Swerock levererar bl.a. betong till många vindkraftverk i Dalarna och då krävs det ett tjugotal bilar som förmedlas centralt från kontoret i Borlänge. PEAB har utsett MaserFrakt Anläggning som entreprenör på två nya driftsområden i Västerdalarna, Nås och Malung. Totalt handlar det om ett 20-tal bilar och maskiner för i huvudsak vinterväghållning. Även delar av sommarunderhållet ingår i avtalet. MaserFrakt utför i och med detta avtal ca 80 % av länets driftsuppdrag på det större vägnätet.

– Dessa två uppdrag som tillsammans kommer att omsätta ca 25-30 mkr per år, ger oss ett bevis på att vår lokala satsning i hela länet är rätt. Uppdragen vore omöjliga att utföra med den centralisering som sker på många håll i vår bransch, säger Arne Helmersson, VD MaserFrakt Anläggning.

" Kontakta oss "

Ring vår växel på 0243 -25 70 00 eller maila oss på info@maserfrakt.se.

Jour

Jourtelefon Slam- och spoltjänster - dygnet runt

Malung-Sälen, Gagnef, Leksand, Rättvik, Vansbro: 020–333363

Säter, Hedemora, Avesta, Norberg: 070-6009505

Huvudkontor

Gjutargatan, N. Industriområdet Box 740,   781 27 Borlänge

Telefon: 0243 - 25 70 00

E-post: info@maserfrakt.se

Platskontor

Platskontor finns i Avesta, Ludvika, Falun, Vansbro, Rättvik, Älvdalen, Gävle, Sandviken, Hofors, Ljusdal, Hudiksvall, Söderhamn och Bollnäs.

Vi Stödjer

Q3-medlem-2