Anläggning

 

MaserFrakt Anläggning skall vara Er ledande samarbetspartenr för Era transport- och maskintjänster i Dalarna, Gästrikland och övriga Mellansverige. Vi skall tillsammans med våra kunder åstadkomma kosnadseffektiva, välanpassade och säkra tjänster. Vårt kvalitets- och miljösystem lägger grunden till att våra arbeten utförs på ett professionellt och miljömässigt sätt.

Vi åtar oss flera typer av uppdrag, från uthyrning av olika fordons- och maskinresurser till större åtagande. Vår breda medlemsstruktur, breda maskinpark och kompetenta personal ger oss unika möjligheter att lösa just Ditt behov för stora och små jobb. Du får jordnära lösningar som är grundade på många års erfarenhet inom entreprenadbranschen. Vi levererar och säljer alla typer av berg-, grus- och jordmaterial från våra 30 anläggningar. Inom miljö- och återvinningsbranschen har vi flera typer av tjänster att erbjuda Dig som kund.

Under de närmaste åren kommer vi att installera närmare 500 fordonsdatorer i våra bilar och maskiner, allt för att Ni som kund skall få snabb och säker totallösning för Era behov. Vi kommer även under denna tid att förse alla våra bilar med alkolås vilket allt fler av våra kunder kräver.

" Kontakta oss "

Ring vår växel på 0243 -25 70 00 eller maila oss på info@maserfrakt.se.

Jour

Jourtelefon Slam- och spoltjänster - dygnet runt

Malung-Sälen, Gagnef, Leksand, Rättvik, Vansbro: 020–333363

Säter, Hedemora, Avesta, Norberg: 070-6009505

Huvudkontor

Gjutargatan, N. Industriområdet Box 740,   781 27 Borlänge

Telefon: 0243 - 25 70 00

E-post: info@maserfrakt.se

Platskontor

Platskontor finns i Avesta, Ludvika, Falun, Vansbro, Rättvik, Älvdalen, Gävle, Sandviken, Hofors, Ljusdal, Hudiksvall, Söderhamn och Bollnäs.

Vi Stödjer

Q3-medlem-2