DelägareLeverantörsportalKundFörarhandbok

MaserFrakt gör det enklare för föreningar att söka stöd

Nu blir det enklare att söka sponsring hos MaserFrakt. Alla lokala föreningar och organisationer får möjlighet att ansöka om stöd till verksamheten via webben. Urvalet görs två gånger per år.

MaserFrakt lägger varje år betydande belopp på stöd till föreningar och organisationer. Nu vill man bjuda in fler genom att förenkla rutinen. Lösningen är ett enkelt webbformulär där föreningen kortfattat beskriver vad man vill satsa på och uppnå.
– Det är självklart för oss att stödja verksamhet i regionen som är bra för alla och som bidrar till att stärka det civila samhället. Nu gör vi det enklare att söka. Vi på MaserFrakt vill arbeta mer aktivt med stöd och sponsring samtidigt som vi vill att fler tar chansen att presentera bra verksamheter.

Erbjudandet riktar sig till alla föreningar och organisationer i Dalarna och Gästrikland med verksamhet av idrottslig, social eller kulturell karaktär. Kravet är att föreningarna arbetar för respekt av allas lika värde och att verksamheten är politiskt obunden.
Ansökan kan lämnas på MaserFrakts webbplats till 15 september respektive 15 april. MaserFrakt kommer vid varje tillfälle att göra ett eget urval av vilka man stödjer och samarbetar med.
– Vi håller öppet för alla slags satsningar.

Mer info: marknad@maserfrakt.se

Klicka här för att komma till ansökningsformulär

© MaserFrakt 2019 | Integritetspolicy | Webbplatskarta

searchplus-circlesign-outphonecircle