Skriverier i sociala medier

Under hösten har ett flertal av våra delägare och/eller deras anställda uttalat sig negativt, otrevligt och på gränsen till förtal, gällande MaserFrakt som företag, vår egen personal och kollegor (andra delägare). Vi kan inte föra denna typ av resonemang i de sociala medierna. Alla blir påverkade av dessa skriverier och många känner sig illa behandlade. För MaserFrakt är detta mycket allvarligt när bolaget figurerar i dessa sammanhang och kan komma att skada vårt anseende och därmed möjligheter till framtida uppdrag/inkomster. Ofta är inläggen partiska och man har inte fakta i målet, vilket innebär att det kan vara felaktigheter som vi därmed hjälper till att sprida. Har ni åsikter om MaserFrakt och våra anställda ber vi er kontakt oss direkt istället.

Förstår du att det som skrivs får en otrolig spridning och därmed åsamkar oss allihop skada.