DelägareLeverantörsportalKundFörarhandbok

Ny VD för MaserFrakt

Arne Helmersson slutar vid årsskiftet som VD för MaserFrakt efter 25 framgångsrika år i olika roller inom bolaget.  Ny VD blir Per Bondemark, 57 år från Falun. Bondemark kommer närmast från SSAB där han under 20 år verkat i olika roller. Idag är han inköpschef för koncernen. Han har tidigare som logistikchef samt platschef för SSABs anläggningar i Borlänge och Luleå erfarenhet av att handla upp logistiklösningar.

Styrelsen för MaserFrakt är glada över att kunna knyta Per Bondemark till bolaget som ny VD. Vi ser Pers erfarenhet av att leda stora organisationer som en tillgång för MaserFrakt. Vi ser med tillförsikt fram mot ett fortsatt starkt och framgångsrikt MaserFrakt under Per Bondemarks ledning, säger Styrelseordförande Krister Söderstam.

”Det är med glädje men också med stor respekt som jag tar mig an arbetet som VD. MaserFrakt är ett välkänt och respekterat varumärke och jag hoppas att jag med min bakgrund ska kunna bidra till MaserFrakts fortsatta resa. Branschen står inför en rad utmaningar, men för de som ligger i framkant tror jag att det finns goda möjligheter att skapa lönsam tillväxt”, säger tillträdande VDn Per
Bondemark.

För vidare information kontakta Styrelsens ordförande Krister Söderstam,

tel: 070 3215070

e-mail: krister.soderstam@maserfrakt.se

MaserFrakt AB är ett transport- och maskinsäljande bolag med verksamhet i Dalarna och Gävleborgs län. Verksamheten drivs i två affärsområden Anläggning och Distribution. Bolaget omsätter 2,5 miljarder kronor och har 165 anställda fördelade på 16 st kontor runt om i regionen. MaserFrakt AB ägs av 340 enskilda åkeri- och maskinägare.  

© MaserFrakt 2019 | Integritetspolicy | Webbplatskarta

searchplus-circlesign-outphonecircle