DelägareLeverantörsportalKundFörarhandbok

Värme i juletid

Från julens jäkt och fläkt kliver vi in i RIA-huset på Östermalm i Borlänge. Det är som att kliva in i en varm bubbla och känslan kommer över en – här är det jul. Här finns det kanske inte allt. Men här finns det som julen egentligen ska handla om – tacksamhet och gemenskap.

RIA (1 av 2)a

Det finns de som säger att det finns en styrka i att syns man, så finns man… Men i detta hus finns det något som är ännu större. Att bli sedd och att se varandra. Det är en gemytlig stämning där alla verkar respektera och känna varandra. RIA-stugan i Borlänge har funnits i 40 år och i just detta hus i 30 år.

Idag kan vi följa RIAs verksamhet i olika typer av medier och vi berörs för stunden. Men det är först när man själv kliver in i huset på Tingsvägen som man får känna och se utfallet av vad dessa människor är och gör. För och med sina medmänniskor. Det är en annan typ av vardag och man tar en dag i taget. Här skapas förutsättningar att ge utsatta en trygghet och en stund av stillhet.

I år har MaserFrakt skänkt ett bidrag i julgåva till RIA-stugorna i Borlänge, Falun, Ludvika-Smedjebacken samt Gävle. Ingen kan göra allt – men alla kan göra något och MaserFrakt vill vara med och bidra till en vardag full av möjligheter. Tillsammans med RIA hoppas MaserFrakt kunna bidra till en varmare juletid.

Det är enklare än någonsin att skänka ett bidrag till Hela Människan och RIAs verksamheter via deras hemsida.

Som sagt - ingen kan göra allt - men alla kan göra något för någon.

RIA (2 av 2)a

Marknadsgruppen besökte RIA-stugan i Borlänge och möttes av glada miner
från Jonas Nilsson, Annika Väfors och Solbritt Mellembråten.

© MaserFrakt 2019 | Integritetspolicy | Webbplatskarta

searchplus-circlesign-outphonecircle