DelägareLeverantörsportalKundFörarhandbok

Terminal

MaserFrakt har i dag fyra terminaler som ligger strategiskt placerade i vår region Dalarna och Gästrikland. Samtliga terminaler kan hantera både kylt-, fryst- såväl som konventionellt gods. Det finns idag möjlighet att hyra lagringsplats på våra terminaler utefter förfrågan: info@maserfrakt.se

Vår 5 500 kvm stora terminal i Borlänge ligger praktiskt belägen vid riksväg 50 i närheten av det nya handelsområdet ”Norra Backa”.

På andra sidan Borlänge har vi även ytterligare en 1 000 kvm stor terminal. Islingbyterminalen hanterar i första hand allt livsmedel och gods som ska ut till kommunernas enheter i Borlänge, Falun, Ludvika, Gagnef och Säter.

Vår terminal i Mora på 4 800 kvm finns på Örjasvägen. Härifrån når vi ut till både regionen samt fjällområdena såsom Idre, Sälen och Älvdalen.

Den fjärde terminalen har vi placerat i Gävle – ett stenkast från E4:an. Med den toppmoderna, 2 900 kvm stora terminalen har vi gott om möjlighet att idag ta emot de mellan 50 – 70 lastbilar som anländer till terminalen dagligen för att lasta och lossa.

Kontaktuppgifter till Terminalerna finns här - KLICKA HÄR

© MaserFrakt AB | Integritetspolicy | Webbplatskarta

searchplus-circlesign-outphonecircle